Luxury villas
English

Vakantievilla Gardameer

Een luxe vakantievilla aan het Gardameer staat garant voor een super vakantie! Het Gardameer is een van de mooiste meren in Noord-Italië, met rondom diverse leuke plaatsen. Diverse mooie stranden en sfeervolle stadjes wisselen elkaar af. Daarnaast is het Gardameer ook ideaal voor sportfanaten. Residence Royale heeft hier voor u drie schitterende vakantievilla's geselecteerd, variërend van 6 tot 14 personen. Alle villa's hebben een prachtig uitzicht over het Gardameer en eigen privé zwembad. Ons aanbod:

Villa Petrina

Noord Italië Meren
Deze luxe vakantievilla ligt net boven het gezellige Stresa aan het Lago Maggiore (Italië) met winkels, restaurants en bars. Vakantievilla Petrina beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, een privé spa met douche, klein zwembad en ontspanningsruimte, airconditioning, WiFi internet, verwarmd zwembad en een schitterend uitzicht over het meer!
from £ 6.916
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IM042
Max. 10 persons
4 bedrooms
3 bathrooms
 

Villa Ispra

Noord Italië Meren
Deze stijlvol ingerichte vakantievilla ligt op een heuvel bij Besozzo, slechts 2 km. verwijderd van het Lago Maggiore (Italië). Vakantievilla Ispra beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers, privé zwembad, WiFi internet en airconditioning.
from £ 4.641
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IM045
Max. 10 persons
5 bedrooms
4 bathrooms
 

Villa Lavena

Noord Italië Meren
Deze mooie vakantievilla ligt op een heuvel bij Nebbiuno, slechts 4 km. verwijderd van het Lago Maggiore (Italië). Vakantievilla Lavena beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, privé zwembad, WiFi internet en een schitterend uitzicht over het meer!
from £ 1.984
View
swimming poolinternetbbq
Ref.nr. IM046
Max. 8 persons
4 bedrooms
3 bathrooms
 

Villa Santi

Garda meer
Villa Santi ligt in de heuvels bij het stadje Lazise aan het Garda Meer (Italië) met een schitterend uitzicht over het meer. Schitterende villa voor 8 - 14 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
from £ 6.179
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IM811
Max. 8+ persons
4 bedrooms
4 bathrooms
 

Villa Garda

Garda meer
Villa Garda ligt bij het middeleeuwse stadje Torri de Benaco aan het Garda Meer (Italië) met een schitterend uitzicht over het meer. Mooie vakantievilla voor 6 personen met privé zwembad, sauna, airconditioning en internet!
from £ 2.648
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IM813
Max. 6 persons
3 bedrooms
3 bathrooms