Luxury villas
English

Luxe villa Amalfi

Aan de Amalfi kust met de bekende plaatsen Amalfi, Sorrento en Ravello heeft Residence Royale voor u een aantal aantrekkelijke villa's uitgezocht. Deze luxe villa's liggen direct aan de kust met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Bekijk hieronder onze selectie van luxe villa's aan de Amalfi kust.

Villa Oleander

Amalfi en Napels
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
from £ 4.104
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 persons
6 bedrooms
6 bathrooms
 

Villa Orio

Amalfi en Napels
Deze mooie vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Orio is gemakkelijk per auto bereikbaar en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad, airconditioning en internet. Het is slechts 10 min. rijden naar het strand!
from £ 2.721
View
aircoswimming poolinternet
Ref.nr. IA836
Max. 6 persons
3 bedrooms
3 bathrooms
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
from £ 5.233
View
aircoswimming poolinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 persons
6 bedrooms
5 bathrooms