Luxury villas
English

Luxe strand villa Italië

In Italië heeft Residence Royale een uitgebreide selectie van luxe villa's. U kunt een luxe villa huren in Italië in onder andere de regio's Toscane, Rome en Sicilië! Onze villa's hebben diverse soorten mogelijkheden, van grote groepen tot kleinere luxe villa's. Heeft u nog extra wensen? Geef deze dan aan en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen! Bekijk ons aanbod van luxe villa's in Italië:

Villa Oleander

Amalfi en Napels
Deze luxe villa ligt in San Montano, 4km. van Sorrento aan de Amalfi kust met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Luxe vakantievilla voor 11 personen met privé zwembad, airconditioning en internet, met toegang tot het strand!
from £ 4.104
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IA820
Max. 11 persons
6 bedrooms
6 bathrooms
 

Villa Orio

Amalfi en Napels
Deze mooie vakantievilla ligt dichtbij Positano aan de Amalfi kust met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Villa Orio is gemakkelijk per auto bereikbaar en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad, airconditioning en internet. Het is slechts 10 min. rijden naar het strand!
from £ 2.721
View
aircoswimming poolinternet
Ref.nr. IA836
Max. 6 persons
3 bedrooms
3 bathrooms
 

Luxe villa Bagnolini

Amalfi en Napels
Deze luxe villa ligt bij Amalfi aan de Amalfi kust met adembenemend zeezicht. Schitterende vakantievilla voor 12 personen met privé zwembad, airconditioning en internet!
from £ 5.233
View
aircoswimming poolinternet
Ref.nr. IA838
Max. 12 persons
6 bedrooms
5 bathrooms
 

Villa Annette

Sicilië
Villa Annette ligt in de bocht van Mazzaro aan de oostkust van Sicilië. Het is 400 m naar de kabelbaan naar Taormina en 200 m naar het strand. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ADSL internet en een grote jacuzzi met warm en koud water!
from £ 3.403
View
aircoswimming poolinternetbbq
Ref.nr. IR657
Max. 6 persons
3 bedrooms
2 bathrooms